Tarieven

Intakegesprek van 60 minuten (directe tijd)
+ 15 min indirecte tijd, waaronder voorbereiding gesprek, aanmaken dossier, schrijven van gespreksrapportage.
€ 87,50
Schriftelijk dieetadvies*
Een persoonlijk advies, inclusief voorbeeld menu en passende recepten en tips.
€ 35,-
Vervolggesprek 30 minuten€ 35,-
Vervolggesprek 45 minuten€ 52,50
Schrijven en verzenden van een rapportage aan een behandelaar of kliniek. €35,-
6 maanden totaalpakket:
- Beoordeling intakeformulieren en voedingsdagboek
- Intakegesprek van 60 minuten
- Schriftelijk dieetadvies, inclusief voorbeeld weekmenu en passende recepten voor ontbijt, lunch, avondeten
- 6 vervolggesprekken van 30 minuten (ca. elke 4 weken)
€ 50,- p/m
(x 6 maanden)

Je bespaart:
€ 49,99
Het geven van een voorlichting, presentatie, interactieve informatieve bijeenkomst. €299,- per uur
Exclusief reiskostenvergoeding op locaties buiten Zwolle

*Het is in veel diëtistenpraktijken gebruikelijk dat er standaard een schriftelijk advies wordt gemaakt. In mijn ervaring is dit schriftelijke advies niet altijd nodig. Ik laat de keuze graag aan jou zelf of je baat hebt bij mondelinge adviezen en coaching of ook een schriftelijk advies.

De diëtist kan een extra kwartier rekenen, indien er buiten de afgesproken consult tijd meer cliëntgebonden werkzaamheden verricht worden. Denk hierbij aan rapportages, contact via e-mail, WhatsApp.

Contractvrije diëtist

Ik heb er bewust voor gekozen zonder contracten met zorgverzekeraars te werken. Zorgverzekeraars hebben toenemend invloed op het uitoefening van mijn vak als diëtist en ze vragen te voldoen aan een heel aantal regels, die voor jou als cliënt niet altijd meerwaarde hebben. Door zonder contracten te werken heb ik meer vrijheid en meer tijd en aandacht voor jou als cliënt. Zo kan ik meer besteden aan de verbetering van kwaliteit van mijn diensten.

Vergoeding diëtist

Het verschil voor jou als cliënt zit hem vooral in het afhandelen van de facturen. Je ontvangt van mij de factuur en deze betaal je aan mij. Deze factuur kun je vervolgens indienen bij jouw zorgverzekeraar. In het basispakket worden per kalenderjaar 3 uren bij een diëtist vergoed, maar dit valt wel binnen je eigen risico. Afhankelijk van je pakket wordt dus (een deel van) het consult vergoed.

Neem zelf vooraf even contact op met jouw zorgverzekeraar om te checken hoe en of de dieetbehandeling (volledig of gedeeltelijk) vergoed wordt. Vraag ook na of je voor vergoeding een verwijzing nodig hebt van je arts.