Wie ben ik?

Mijn naam is Annick Bieze-Lindeboom, ik ben 30 jaar en ik ben geregistreerd diëtist. Mijn opleiding Voeding & Diëtetiek heb ik afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan in diëtistenpraktijken, ben ik in 2019 gestart met mijn eigen praktijk.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met koken, bakken, boeken lezen, wandelen met de hond, en breng ik graag tijd door met mijn man, vrienden en familie.

Als diëtist ben ik betrokken en oprecht. Ik ben serieus wanneer het gepast is, maar ik werk graag met een goede dosis humor.

Mijn persoonlijke interesse in voeding en gezondheid

Als tiener en jong volwassene leefde ik niet erg gezond. Na de middelbare school bewoog of sportte ik niet tot nauwelijks en ik at de hele dag door suikerrijke producten. Hoewel ik chronisch vermoeid was, altijd darmproblemen en huidproblemen had, konden artsen en bloedtesten niets vinden dat er mis met me was. Nooit werd gevraagd naar mijn eet- en leefpatroon, nooit werd ik doorverwezen naar een diëtist. Achteraf gezien had dit me jaren leed bespaard, maar helaas ging en gaat dit in de praktijk vaak zo. Door mijn opleiding en nascholingen weet ik inmiddels wat voor mij persoonlijk wel en niet werkt. Inmiddels heb ik meer energie dan ik ooit heb gehad en voel ik me in alle opzichten veel beter! Deze persoonlijke ervaringen maken mij extra gemotiveerd anderen te helpen naar een voedingspatroon en beweegpatroon wat bij hen past.

‘Zorg goed voor je lichaam. Het is de enige plek die je hebt om in te wonen.’ – Jim Rohn