Diëtist in Zwolle en omgeving

Je kunt bij mij terecht voor begeleiding bij:

* o.a. obstipatie, diarree, opgeblazen buik, darmkrampen, prikkelbare darm syndroom (pds, ook wel ‘irratable bowl syndrome’), colitis ulcerosa, ziekte van Crohn.

Hoe ziet de begeleiding eruit?

 1. Voor het intakegesprek stuur ik soms een vragenlijst toe en ik zal je vragen een eetdagboek bij te houden voor 3-7 dagen. Zo heb ik al een heleboel informatie, wat ons tijd scheelt in het intakegesprek.
 2. Het intakegesprek duurt 45-60 minuten. Dit eerste gesprek dient als kennismaking en we gaan dieper in op je klacht en/of vraag. Vaak geef ik ook tijdens het eerste gesprek al adviezen, maar soms werk ik deze achteraf uit. Dit is ook afhankelijk van of jij een schriftelijk advies wil ontvangen. Zie ook de pagina tarieven.
  Tip: Neem altijd een notitieboek mee voor jezelf, zodat je aantekeningen, je doelen en adviezen kunt opschrijven.
 3. Hoe het vervolg eruit gaat zien bespreken we tijdens de intake. Het is per klacht of vraag heel verschillend hoe lang men in behandeling blijft. Je hebt hierin zelf de volledige controle; heb je aan het intakegesprek en eventuele toegezonden advies genoeg? Of heb je juist behoefte aan wekelijkse contactmomenten? In overleg is van alles mogelijk.

Kwaliteit

Ik ben een kwaliteit geregistreerd diëtist. ‘Diëtist’ is een beschermde titel, je mag jezelf alleen zo noemen als je de hoger beroepsopleiding Voeding en Diëtetiek hebt afgerond. Om deze titel te behouden, moet je je iedere 5 jaar opnieuw registreren in het Kwaliteitsregister Paramedici. Om aan de eisen voor registratie te voldoen, moet je je onder andere blijven bijscholen en voldoende uren draaien als diëtist.

Mijn nascholingen en specialisaties:

 • FODMAP nascholing, door fodmap foodies
  November 2018
 • Koolhydraatbeperkte voeding, door Harriët Verkoelen
  April 2018
 • Coachend begeleiden, door Fenna Jansen
  Januari 2018
 • Malabsorptie, door Abbott Nutrition
  Januari 2018

Zorgverlener en praktijkinformatie:


KvK: 74964119
Btw: NL002214931B67
AGB-code: 24100891
AGB-code praktijk: 24004665
KP-nummer: 19103605389