Gezondere werknemers

Voeding en gezondheid zijn tegenwoordig een belangrijk onderwerp. Wanneer werknemers gezond en fit zijn vermindert het ziekteverzuim en verbetert de productiviteit.

Als diëtist kun je mij inzetten voor het verbeteren van de gezondheid van de werknemers. Dit kan op verschillende manieren.

Informatieve en interactieve bijeenkomst

Hoewel er ontzettend veel informatie te vinden is over voeding en leefstijl, is er tegelijkertijd toch veel verwarring en onwetendheid over deze onderwerpen. In een bijeenkomst van één tot anderhalf uur geef ik onderbouwde informatie, bespreken we stellingen over voeding, en kunnen er vragen worden gesteld.

Ik geef sowieso antwoord op de vragen ‘Wat is nou gezonde voeding?’ ‘Hoe ziet een gezond eetpatroon eruit?’ ‘Welke andere factoren spelen allemaal mee in het aanpassen van gedrag ten aanzien van voeding?’ en ‘Hoe kan ik praktisch stappen zetten naar een gezondere leefstijl?’.

Mijn tarieven vind je hier. Wanneer de bijeenkomst plaatsvindt buiten Zwolle, reken ik nog wel additionele reiskosten.

Voor meer informatie of aanmelden, bel 06-83273006 of mail naar info@annicklindeboom.nl

Vergoeding en bedrijfskorting

De kosten voor individuele trajecten bij een diëtist worden grotendeels door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Vanuit de basisverzekering worden in ieder geval 180 minuten vergoed. Soms is een verwijzing nodig voor vergoeding.

Je kunt echter als werkgever ervoor kiezen pakketten van 6 maanden af te nemen voor je werknemers. De werknemer krijgt dan een intakegesprek van een uur, een schriftelijk voedingsadvies, en 6 vervolg consulten van 30 minuten (of 4 x 45 minuten).

Dit pakket t.w.v. €350,- p.p. bied ik sowieso aan voor €300,- p.p. Wanneer je als werkgever echter 10 deelnemers of meer aanmeldt, ontvang je 10% bedrijfskorting.

De consulten kunnen zowel op jullie eigen locatie als mijn praktijklocatie plaatsvinden.

Advies op maat

Behalve voorlichtingen en individuele coaching, kan ik ook een advies en traject op maat maken voor jouw bedrijf of afdeling. Ik zal dan allereerst in gesprek gaan met jou als werkgever of manager over de uitdagingen en waar verbetering toegepast zou kunnen worden. Ook kan ik met een enquête peilen hoe de werknemers denken over voeding & gezondheid. Afhankelijk van de vraag, kan ik vervolgens een voorstel doen. Voorbeelden van wat mogelijk is:

  • Een gezonder aanbod in de bedrijfskantine
  • Een gezonde lunch-workshop aanbieden
  • Gezonde traktatie maand
  • Een traject met meerdere groepsbijeenkomsten, met steeds een ander onderwerp binnen voeding- en leefstijl. Ook o.a. beweging, slaap en stress komen dan aan bod.

De tarieven voor advies op maat kunnen erg variëren afhankelijk van de vraag. Neem vrijblijvend contact op voor vragen en meer informatie.